Regijsko tekmovanje FLL MOJSTROVINA

Regijsko tekmovanje FLL MOJSTROVINA

Na Ptuju, natančneje na OŠ Breg, se je odvijal regijski turnir skupine B v okviru druge slovenske kvalifikacije. Z navdušenjem vam sporočam, da smo na tem dogodku priča številnim izjemnim dosežkom in kreativnosti naših ekip.

Ekipo Kockasti Jakobi so predstavljali Pia, Miha, Patrik, Laura, Jakob (Zala je bila žal odsotna) so z veseljem predstavljali svoje delo, projekte in izjemne dosežke na področju robotike. Veliko truda in časa so namenili programiranju ter pripravi na tekmovanje, kar se je nedvomno odražalo v kakovosti njihovega dela. Kljub morebitnim preprekam so se izkazali kot izjemno sposobni in predani svojemu cilju.

Stkali smo veliko prijateljstev, ki nam bodo tudi koristile z nasveti, kako še postati boljši. V tem vzdušju prijateljstva, inovacij ter navdušenja smo bili priča resnično edinstvenim predstavitvam, ki so prikazale izjemno znanje in veščine vseh sodelujočih.

Poleg tega z veseljem sporočam, da so naši nadobudni FLLjevci, ki so v soboto sodelovali in tekmovali na Ptuju, dosegli izjemne uspehe. Z velikim ponosom oznanjam, da so si prislužili BRONASTA priznanja za svoje izjemno delo.

 

Iskrene čestitke, Urška Dajčman in Barbara Kocbek

 

 

Iskrene čestitke vsem učencem, ki so se vključili v tekmovanje, ter se s trudom in vztrajnostjo izkazali kot izredno dobri mladi inženirji prihodnosti. Njihov navdihujoč prispevek k robotiki bo nedvomno ostal v spominu ter spodbudil nove generacije k raziskovanju in inovacijam.

 

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani