OBVESTILO OB POVRATKU  UČENCEV 1. – 3. RAZREDA  (1. VIO)  V ŠOLO

OBVESTILO OB POVRATKU  UČENCEV 1. – 3. RAZREDA  (1. VIO)  V ŠOLO

 

Spoštovani starši!

 

V torek, 26. 1. 2021, se v  šolo vračajo učenci 1. VIO  – učenci od 1. do vključno 3. razreda.

V šolo naj se vrnejo samo zdravi učenci.

Pouk bo potekal po septembrskem urniku ter po organizacijskem modelu C.

Zaželeno je, da starši pripeljete svoje otroke 10 minut  pred pričetkom pouka z upoštevanjem varnostne razdalje.

Šolski  prevoz učencev bo prilagojen. Urnik voženj boste starši vozačev  prejeli na vaše elektronske naslove.

Pouk učencev 1. in. 2. razreda bo potekal v matičnih učilnicah. Učenci 3. razreda bodo imeli pouk v učilnici 4. razreda.

Učenci različnih razredov se ne mešajo in ne združujejo. Pouk obveznega programa po predmetniku in razširjenega programa (OPB, interesne dejavnosti, JV) se izvaja samo v okviru razreda. Učenci 1. – 3. razreda bodo imeli malico v matičnih  učilnicah, kosilo pa v jedilnici (vsak po svojem razporedu).

Učenci med poukom mask ne nosijo, nosijo jih samo ob odhodu iz učilnice (na WC, kosilo v jedilnico, ob odhodu v telovadnico ipd.). Pri pouku so maske za učitelje obvezne.

Šola ne izvaja ekskurzij, plavalnega tečaja, šole v naravi in praktičnega dela prometne vzgoje.

Vstop v šolo je dovoljen samo učencem in zaposlenim. V učilnice in igralnice starši ne vstopajo. Druge osebe v šolo lahko vstopajo izključno po predhodni najavi in ob uporabi zaščitne maske, ki so si jo dolžne priskrbeti same.

Pravila ravnanja

Vljudno vas prosimo, da dosledno upoštevate navodila in priporočila NIJZ, s ciljem, da se bo pouk neprekinjeno izvajal v prostorih šole. Upamo, da boste določene omejitve in priporočila, ki bodo vplivala na izvajanje pouka, sprejeli z razumevanjem.

11775_Poostrena higienska priporočila OŠ_NIJZ

 

Za učence od 4. do 9. razreda pouk še vedno poteka na daljavo.

 

Spoštovani starši,  iskreno se vam zahvaljujem za korektno in dobro sodelovanje ter pomembno delo, ki ste ga opravili v času izvajanja pouka na daljavo.

Tudi sedaj ne bo preprosto, zato vas prosim, za razumevanje, podporo in pozitivno naravnanost. Verjamem, da nam bo skupaj uspelo.

 

Vsi se veselimo in komaj čakamo, da pridejo v šolo naši najmlajši učenci in si želimo, da se počasi vrnejo tudi ostali učenci.

 

Zdenka Ekselenski,

ravnateljica

 

 

 

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani