POUK NA DALJAVO

 

Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci,

 

vsi si želimo vrnitve v šolo, a kot veste pouk še vedno poteka na daljavo.

 

Trudimo se po najboljših močeh ter poskušamo, kar najbolj kvalitetno izpeljati pouk na daljavo in učencem nuditi vso podporo pri učenju. Spoštovani straši, prav zaradi vašega sodelovanja smo uspešnejši in je naše delo lažje.

 

Drage učenke, dragi učenci, vem, da pogrešate šolo, sošolce, dogajanje na šoli in vse tisto, kar počnete pred in po pouku. Verjemite, da se bodo razmere normalizirale in vrnili se boste v učilnice, v utečeni šolski ritem.  Do takrat pa še naprej skrbno in odgovorno delajte ter se učite od doma.

 

Pazite nase in ostanite zdravi.

 

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

 

 

NEKAJ INFORMACIJ MIZŠ

 

Posredujem vam še nekaj informacij v zvezi z okrožnico MIZŠ ter Sklepom o ukrepih za nemoteno opravljanje vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah v šolskem letu 2020/2021.

 

Vzgojno-izobraževalno delo po obveznem predmetniku se izvaja v enem ocenjevalnem obdobju, ki traja od 1. septembra 2020 do 24. junija 2021, razen za učence 9. razreda, za katere traja do 15. junija 2021.

Ocenjevanje znanja se izvaja pred učenci oddelka ali učne skupine, v času izobraževanja na daljavo pa lahko tudi individualno.

Pri predmetih, za katere sta s predmetnikom določeni največ dve uri tedensko, se znanje oceni najmanj dvakrat v šolskem letu oziroma najmanj enkrat v šolskem letu, če se tak predmet izvaja po fleksibilnem predmetniku.

Pri predmetih, za katere sta s predmetnikom določeni več kot dve uri tedensko, pa se znanje ocenjuje najmanj trikrat v šolskem letu.

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani