Šola na daljavo

Spoštovani starši!

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

V dogovoru z občino Pesnica bomo, za vse otroke iz socialno ogroženih družin zagotovili kosilo.  Do kosila so upravičeni vsi otroci s stalnim prebivališčem v Občini Pesnica, ki so upravičeni do subvencioniranega obroka v času pouka oziroma pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila, ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka).

Kosilo dvignete osebno, vsak  dan do 12.00 ure v kuhinji  šole že od ponedeljka,  9. 11. 2020.  Posode si zagotovite sami. Prijave za kosilo  sprejemamo  na naslov zdenka.ekselenski@osjakobskidol.si do nedelje, 8. 11. 2020, do 17. ure. V prijavi navedite ime in priimek otroka in razred, katerega obiskuje.

Prosimo vas, da se pri prevzemu hrane držite vseh priporočil v zvezi z nošenjem mask in zagotavljanjem socialne distance.

Hvala za razumevanje.

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi.

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani