Od ponedeljka, 19. 10. 2020, do petka, 23. 10. 2020, pouk za učence 6.- 9. razreda poteka na daljavo

Spoštovani starši,

kot ste že seznanjeni, bo v naslednjem tednu, od ponedeljka, 19. 10. 2020, do petka, 23. 10. 2020, pouk za učence 6.- 9. razreda poteka na daljavo. Z vsemi navodili za delo so vsi učenci seznanjeni. Prav tako so dobili pisna navodila. Za naslednji teden je prilagojen urnik za učence od 6. – 9. razreda.  (najdete ga tukaj: PRILAGOJEN URNIK 6. – 9. razred )

Vljudno vas prosimo, da svojim otrokom pomagate pri dostopu do gradiv (navodila so v pisni obliki, podkrepljena z videoposnetki o uporabi aplikacije Microsoft Teams. Navodila najdete tukaj: http://www.osjakobskidol.si/izobrazevanje-na-daljavo-6-do-9-r-microsoft-teams/), ki bodo posredovana preko Microsoft Teams in hkrati pozornost namenite nadzoru nad varno rabo interneta (več si lahko preberete tukaj: https://safe.si/ ).

Že spomladi, ko je pouk potekal na daljavo, ste se izkazali z vso skrbjo in sodelovanjem z učitelji in šolo, zato upamo in želimo, da bomo tudi v naprej tako dobro sodelovali.

V primeru, da imate kakršne koli težave (tehnična oprema, težave z dostopom do internetne povezave, ob morebitnem nedelovanju aplikacije, morda prehrana otrok ipd.), vas prosimo, da se obrnete na nas, na mene, na šolsko svetovalno službo in bomo skupaj poiskali rešitev.

Zahvaljujemo se vam za strpnost in razumevanje.

Ravnateljica Zdenka Ekselenski

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani