ZAČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

počitnice se iztekajo in v torek, 1. 9. 2020 začenjamo novo šolsko leto. Veselimo se, da se bomo spet vsi skupaj srečali in učili v šoli. Verjamemo, da tudi vi vsaj malo pogrešate šolo in da ste pripravljeni (kot doslej), soustvarjati prijazno šolsko leto. Našim dragim prvošolcem pa želimo lep in nepozaben prvi šolski dan.

Med počitnicami smo se potrudili in polepšali šolske hodnike, jedilnico, učilnice. V telovadnici so nameščena nova svetila. Čaka vas obnovljeno šolsko igrišče, ki se ponaša z novo prevleko in varni pred prometom  boste lahko ‘športali’ ter se igrali na prostem, saj je nameščena nova ograja.

Verjamemo, da bomo z odgovornim ravnanjem in sodelovanjem uspešno reševali izzive ter premagovali ovire. Skupaj se bomo potrudili, da nam bo vsem prijetno in da  boste učenci pridobili in nadgradili kar največ znanj, spretnosti in veščin ter utrdili prijateljstva, zavezništva, si medsebojno pomagali, se spodbujali …

Šolski prostori brez učencev  samotno odmevajo in komaj čakajo, da jih napolni otroški živ-žav …

Vidimo se v torek. Obiskala vas bom v vaših matičnih učilnicah.

Prijeten začetek šolskega leta vam želim.

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

O PRVEM ŠOLSKEM DNEVU V TOREK, 1. 9. 2020

V šolo pridejo le zdravi otroci.

Učenci 2.-9. razreda pridete v šolo ob 8.30 in vstopate pri glavnem vhodu, si razkužite roke ter greste v svojo dodeljeno matično učilnico.

Učenci 1. razreda so dobili posebno povabilo in začnejo s poukom ob 10.00.

Za vse učence bo pouk potekal v matičnih učilnicah, prav tako učenci med odmori ostanejo v učilnicah.  Potrebno je skrbeti za varnostno razdaljo in si dosledno umivati roke.

Matične učilnice

RazredMatična učilnicaRazredničarka
1.1. razredAndreja Kmetec
2.2. razredŠtefka Kocjan Miuc
3.3. razredSonja Ploj
4.4. razredUrška Dajčman
5.5. razredIrma Peran
6.GUM-ZGO-GEOMarina Čupić
7.MATMartina Šalamun
8.SLJBarbara Fekonja
9.BIO-KEM-NARMojca Križanec

Prvi dan se bo pouk končal ob 12:50.

Malica bo za vse učence.

Podaljšano bivanje po potrebi.

Odhod avtobusa bo po končanem pouku.

Učenci prvi šolski dan v šolo prinesejo zvezek ali beležko, peresnico, šolsko torbo, copate in podpisane izjave, ki ste jih starši prejeli po pošti. V šoli dobijo učbenike.

Spoštovani starši,

prosimo vas, da se v prvem tednu skupaj s svojim otrokom pogovorite o prometni varnosti, če vaš otrok  prihaja s kolesom ali peš. Učenci, ki bodo tako prihajali v šolo, naj pridejo 5 minut pred začetkom pouka.

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani