ŠOLA ODPIRA VRATA ZA VSE UČENCE

Spoštovani starši in dragi učenci!

Kot vam je znano, se v ponedeljek, 1. 6. 2020, v šolo vračajo učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020 pa se vrnejo še učenci 6., 7. in 8. razreda. Veselimo se, da  bomo spet vsi skupaj  delali v šoli. Verjamem, da z nami delite te občutke.

Urniki za vse razrede ostajajo nespremenjeni, to pomeni, da bo pouk potekal tako kot pred začetkom izvajanja pouka na daljavo/zaprtjem šole.

Učenci boste v skladu s priporočili zaradi varnosti šolsko delo opravljali v matičnih učilnicah in se ne boste selili. Po ustaljenem urniku bo potekalo jutranje varstvo, podaljšano bivanje in prehrana (malica, kosila), vendar bo pri organizaciji nekaj prilagoditev. Malico boste učenci dobili v učilnici, v oddelku podaljšanem bivanju boste v skupini skupaj učenci istega razreda.

Šolski avtobusi bodo vozili po ustaljenem urniku in relacijah. Na avtobusu je obvezna uporaba mask. Spoštovani starši, prosimo vas,  da če imate možnost, sami otroke pripeljete v šolo.

Nošenje mask v šolskih prostorih ne bo več obvezno. Zelo dosledno pa je še vedno potrebno spoštovati, upoštevati in izvajati vse ostale priporočane ukrepe za preprečevanje okužb s COVID-19 in varovati svoje zdravje, zdravje svojih bližnjih in drugih. Kot ključni ukrep ostaja zagotavljanje zadostne fizične distance in dosledno izvajanje higienskih ukrepov (umivanje in razkuževanje rok, higiena kašlja …). Osnovno vodilo ostaja, da pridejo v šolo samo zdravi otroci oz. zaposleni.

O vsem drugem boste obveščeni preko obvestil razrednikov.

Zelo se veselim našega srečanja v šoli in vas lepo pozdravljam.

                    Zdenka Ekselenski, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani