UČENCI 1., 2., 3., IN 9. RAZREDA SE BODO POSTOPNO VRNILI V ŠOLSKE KLOPI

Spoštovani starši!

 

Veselimo se vrnitve otrok 1., 2., 3., in 9. razreda v šolske klopi in  smo se nanj skrbno pripravili. Verjamemo, da tudi vi v medijih pozorno spremljate vsa obvestila. Učenci 1., 2. in 3. razreda se v šolo vračajo 18. 5. 2020.  Zavedamo se, kako pomembno bo, na kakšen način bo potekalo vračanje otrok v šolo. Potrudili se bomo in učencem zagotovili varno in spodbudno učno okolje, kjer se bodo dobro počutili. Zaradi sprejetih preventivnih ukrepov bo šola vseeno drugačna, zato vas prosimo, da to svojemu otroku na ustrezen način predstavite in ga tako pripravite.
Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (v nadaljevanju NIJZ) mora šola obvezno pridobiti podpisano izjavo (najdete jo tudi tukaj: IZJAVA ZA STARŠE 1 (1)), ki smo vam jo poslali po elektronski pošti. Podpisano izjavo prinese otrok v ponedeljek s seboj v šolo  ali pa jo skenirano posredujete razredniku preko elektronske pošte.

 

STARŠI V ŠOLO NE VSTOPATE. Otroka pospremite do vhoda v šolo, kjer ga bo sprejel dežurni delavec šole. Prosimo vas, da se držite dogovorjene ure odhoda vašega otroka iz šole, ki ste jo zapisali na prijavnico razredniku, saj bo šola v času pouka zaklenjena.

Učenci v ponedeljek prinesejo v šolo vse potrebščine, ki jih potrebujejo v šoli, in razkuženo šolsko torbico. Torbic in šolskih potrebščin do konca šolskega leta učenci ne nosijo domov.

Prosimo vas, da se že doma pogovorite s svojim otrokom o pomembnih pravilih (Pravila ravnanja v OŠ Jakobski Dol v času razbremenitvenih ukrepov epidemije COVID-19). Seveda bomo to vsakodnevno počeli tudi mi v šoli.

S ponedeljkom, 25. 5. 2020, se nam bodo na šoli pridružili tudi učenci 9. razreda.

Spoštovani starši, na šoli se zavedamo velike odgovornosti in si prizadevamo, tako kot tudi vi, da bi teklo vse brez težav. Prepričana sem, da bomo s spoštovanjem ukrepov in dogovorov zmogli uspešno nadaljevati z delom. Želimo si, da bi bilo bivanje vaših otrok na naši šoli prijetno in varno, za kar se bomo trudili vsi delavci šole. Z vaše strani pa si še naprej želimo dobrega sodelovanja in mero razumevanja.

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

 

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani