4. teden pouka na daljavo

 

Spoštovani starši, dragi učenci!

 

Čas hitro mine in nam vsaj malo pomaga pri  upanju, da bo vendarle enkrat konec izrednih razmer, stisk in okoliščin, v katerih smo se znašli.

Vstopili smo v četrti teden pouka na daljavo. Kako nam gre?  Povratne informacije, ki ste jih podali tako učenci kot starši o izvajanju dela doma, so zelo pozitivne in spodbudne.  Sporočate nam, da delamo dobro in da smo na pravi poti, da se bo šolsko leto 2019/2020 kljub vsem razmeram uspešno zaključilo. Hvaležni smo za vaše sodelovanje in odziv ter si želimo, da bi še naprej vsi tako odgovorno prevzemali svojo vlogo.

 

Če se pa vseeno znajdete pred kakršnokoli dilemo ali težavo, se o tem pogovorite z učitelji,  razredniki.  Za pomoč in podporo so vam na razpolago tudi učiteljice dodatne strokovne pomoči in šolska svetovalna služba. Za tehnično podporo poskrbi  gospod Dejan Žmavc.  V vsakem primeru se lahko vedno obrnete tudi name. Skupaj se bomo potrudili in zagotovo našli rešitev.

 

Samostojno delo doma je naporno in verjetno že vsi komaj čakate, da se vrnete v šolske klopi ter da pouk steče normalno. Tudi mi si to srčno želimo, vendar šola ostaja do nadaljnjega zaprta, vse dokler bodo v državi zaradi koronavirusa vladale izredne razmere.

 

Da pa bi učence in starše v tem tednu pouka na daljavo vsaj malce razbremenili, smo se odločili, da izvedemo v posameznih razredih dan ali dva dneva dejavnosti. Navodila boste učenci našli na spletni strani šole.

 

Želim vam uspešno delo doma. Izkoristite prosti čas in ga v krogu družine  preživite kar se da lepo. Ne pozabite na spoštovanje vseh ukrepov in čuvajte svoje zdravje.

Želim vam prijetne velikonočne praznike.

 

Zdenka Ekselenski, prof.

ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani