IZVAJANJE POUKA NA DALJAVO

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19

je  ŠOLA  ZAPRTA od ponedeljka,  16. 3. 2020, do nadaljnjega.

Kot smo se že  dogovorili in vas ter učence obvestil, bo v tem času potekal  pouk na daljavo. Učenci bodo šolsko delo opravljali izključno doma. Vsa navodila  in gradiva za posamezni predmet  (po urniku učenca) bodo našli na  spletni strani šole, na prvi strani levo meni Delo na domu.

Prosimo vas, da  otrokom pomagate pri dostopanju do gradiv in spodbujate in spremljate njihovo sprotno delo. Gradiv ni potrebno natisniti.  Od vas ne pričakujemo, da prevzamete delo učiteljev. Vse delo učencev doma bodo učitelji preverili, ko se vrnemo v šolo.

Učitelji in drugi strokovni delavci so učencem in vam na razpolago za pomoč in  dodatna pojasnila vsak dan v času med 7.00-15.00 ure preko aplikacije eAsistent,  e-pošte idr.

Naš osnovni namen za naslednji teden je omejitev širjenja virusa in ohranjanje zdravja. Če pa nam poleg tega že v tem tednu uspe vzpostaviti tudi prve korake k pouku na daljavo, bomo lahko zelo zadovoljni.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, pomoč in sodelovanje. S takšnimi okoliščinami se soočamo prvič in verjamem, da bomo s pozitivno naravnanostjo skupaj zmogli in naredili največ, kar je v dani situaciji možno.

Za vsa dodatna vprašanja, pojasnila in pomoč sem vam na voljo na:
– tel.: 031 650 541 (ravnateljica)
– e-naslov: zdenka.ekselenski@osjakobskidol.si

V upanju, da  ostanemo zdravi in se kmalu spet vidimo, vas lepo pozdravljam.

Zdenka Ekselenski, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani