DIŠALO JE PO PRAZNIKIH

Naši učenci  so nam pričarali praznično vzdušje na prireditvi Diši po praznikih, ki je bila v sredo, 18. decembra v telovadnici šole. Do zadnjega kotička polna ‘dvorana’, pa še pri vratih se je gnetlo obiskovalcev, je uživala v kulturnem programu. Mažoretke so odločno in spodbudno začele prireditev.  Učenci 1. in 2. razreda so se predstavili z deklamacijami,  tretješolci pa so še zapeli. Četrtošolci so  nas navdušili z božičnim prizorom s Piko Nogavičko. Uživali smo ob poslušanju pesmi, ki sta jih zapela otroški in mladinski pevski zbor. Zabavali smo se ob plesih, v katerih so se poleg plesnega krožka predstavile tudi posamezne učenke. Z izbranim petjem in igranjem na klavir  so prijetno presenetili učenci v solo točkah  in duetu.  Tudi v povezovanju programa  so se učenci  izkazali. Prireditev je zaključil učenec 5. razreda z besedami: ‘Leto, ki prihaja, naj vam prinese zdravja, veselja, ljubezni, razumevanja in miru, pa seveda veliko časa, ki ga boste lahko namenili svojim najdražjim. Hvala, da ste si ga danes vzeli za nas.’

Po koncu prireditve smo se v jedilnici posladkali s pecivom, ki se je peklo v šolski kuhinji. In res je dišalo po praznikih!

Ponosni smo na naše učence in hvaležni, da s svojim delom lahko prispevamo delček k njihovemu razvoju ter se veselimo njihovih uspehov. V otroških srcih se skriva želja po veselem in brezskrbnem otroštvu. Rastejo in dobro napredujejo le v spodbudnem in ljubezni polnem vrtu, kjer jih zalivajo in sončijo  prijazne besede, iskrena naklonjenost in ljubezen. Vredno se je truditi za našo ‘jakobško dečico’!

Hvala vsem za pomoč pri pripravi prireditve.

 

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani